desember 2012


22.12.2012

I huset føler eg at alt står stille, er så mykje som skjer. Vert mykje jobbing denne veka også vert i Luster ein del. Men no har eg ferie i nesten 2 veker så da får eg håpe ting går unna her i huset ! Sofaen me bestillte skulle ha vert her for 2 veke sida, men er enna ikkje kommen. Kjedle.
Me har enna ikkje fått opp gardine i stova heller, ting tar tid.... Når ting begynner å komme på plass så skal eg ta bilde av kvart rom, om nokon er interisert. ?  

Walk in closet


I det nye huset skal eg lage til walk in closet. Trur eigentleg det var brukt det som det før og, men slik ser det ialle fall ut no :  


Dei møblane som står her, sto fra før og. Men som du ser er det ikkje den store plassen, sida det er skråtak. Men eg skal nokk greie å få til noko. Har du tips så er det berre å komme med.  

Maling av krakk

No når ein ha flytta inn i nytt hus er jo det mange idear som surrar. Det fyrste eg merka når eg skulle plassere tinga i kjøkkenskapa var at eg var for liten til å rekke opp til den øverste hylla sida skåpa går heilt opp i taket. Så ikveld begynte eg å male ein gammal krakk som eg skal bruke på kjøkkenet. 


Slik var den :


Og slik er den no etter eit strøk: 
 

I morgen begynner eg ikkje på jobb før utpå ettermiddagen, så eg får håpe eg får tid til å gjere litt forskjelligt før eg reise. 
 

Huseiere

Idag har eg og Joakim blitt huseiere. Så dagen ha gått til litt flytting og masse maling ! Me skal male stova og det er ikkje berre berre.. Hater å male panel, men heldigvis er det berre to små vegger med det resten er tapet. At me har endlig teke over huset er ganske så løge, er vell rundt 2 mnd sida me vann budrunden. tv-kroken Før : 

 

tv-kroken undervegs:


Glømte å ta bilde rett før me reiste. Me er så å sei ferdig med dei to veggane med mest arbeid ! I morgen skal eg hukse og ta med speilreflekscamera mitt, mobilbilde vart ikkje noko bra. 

Design av:

INGVILD AASHEIM hits