august 2013


Vinbalong

Eg fann denne lille skatten her i jordkjellaren til besteforeldra til Joakim. Eg som har dreve å leita kjempe masse på nettet etter ein slik ein, men ikkje funne ein med ok pris og i nærheiten. Når eg fann denne gjekk eg med ein gang for å spørje om eg fikk den, var eigentleg berre flaks at eg var med Joakim ned i den kjellaren for å finne ein hageslange.

No skal eg vaske den også skal eg ta meg ein tur i skogen for å finne greiner. Eller ha du kanskje andre tips eg kan bruke den til ?

Tolixbarkrakker

Eg er kjempe fornøyd med tolixbarkrakkene mine, dei passa perfekt inn på kjøkkenet her oss hos.  

 

Skal prøve å legge ut ei lita oppskrift på korleis eg laga kjøkkenøya, men eg tok så å sei ingen bilder under prossesen så eg trur det blir litt vansklig å forklare, men eg skal prøve så godt eg kan.  

 
Eg drømmer om kvit kjøkken, men der er ikkje Joakim enig i ! God helg !

Ha ei fin helg ! Helga mi starta bra. Joakim kom heim fra Nordsjøen med
roser. Alltid kjekt å få han heim fra jobb.

I helga skal eg prøve å legge ut litt meir bilde av kjøkkenøya og ikkje minst tolixbarkrakkene eg har kjøpt meg.

Eg driv å fikser litt på vaskerommet no fortid. Synst det er kjekt å ha noke å styre på med.

Ha ein fin søndag

Resultatet av kjøkkenøy

Eg er kjempe fornøyd med kjøkkenøya eg har laga.  På nokre timer igår sto den ferdig malt og samen skrudd.  Det manglar ein planke under der du ser det er ein. Der skal det opp ein til atmed den du ser nå slik at eg skal bruke det som hylle + at den er med å gjere øya meir stødig.  Planen var ikkje at det skulle bli ei hylle derfor hadde eg ikkje nokk material, så eg får kjøpe litt meir ein anna dag.  

No manglar det to tolix barkrakker også litt små ting. 

 

 

11.08.2013

For ei travel veke dette har vert. Eg har nesten ikkje vert heime ette eg har vert ferdig på jobb så du kan tenkte deg korleis huset ser ut idag. Planen var at eg skulle rydde og vaske huset i går, men pappa kom med materialen til kjøkkenøya og da frista det meir og begynne med den enn å vaske og rydde hus. kjøkkenøya kom inn på kjøkkenet igår kveld og eg er kjempe fornøyd så nå mangler eg berre to telxi barkrakker.

 

 

Skal legge ut av resultatet etterpå, men får eg sette i gang med rydding og vasking. 

Nytt prosjekt på gang

Da kom pappa med ferdig oppkutta material til meg. Så da begynner det nye prosjektet med å lage kjøkkenøy ! Men skal den bli svart eller kvit ?