juli 2013


Pip servise

Samlinga veks. Til bursdagen fikk eg litt meir av pip servise. Eg synst dette servise er så fint ! Andre som samlar og likar det servise ?

Det blir berre blogging fra mobilen framover. Datan min er på reperasjon. Så derfor er ikkje bilde kvaliteten så bra.

Resultatet av skjenken

Der var den ferien over ja. I morgen begynner kvardagen igjen med full jobbing. Eg har allerede nokre prosjekt i tankane, eg gler meg til å begynne med dei.

Ikveld mala eg siste strøke på skjenken den har no 5 strøk.... Har gått seint med den, men no er den ferdig. Eg synst den blei knall fin og paste bra ilag med spisebordet. Har lyst på eit stort speil over skjenken. Noken som har tips om noken fine speil ?

Lampa kjøpte eg idag på clas ohlson. Synst den var så fin. Dei fine hekla lyktene er mora til Joakim som har laga.

Maling av skjenk

Denne skjenken har stått lenge urørt, men idag fann eg ut at eg skulle gjøre noke med det! Den skal få ein plass inne i stova at med spisebordet. Hadde eigentleg tenkt at den skulle få akkuratt same farge som spisebordet, men eg lure på om eg skulle ha målt den i mint grøn eller noke i den dur ? Har du tips å komme med til meg ?

Her er den med eit lag grunning.

Stolene og puffen på plass !

For ein avslappandes dag det har vert, slike dagar elskar eg. Eg ha fått på plass stolane og puffen. Er kjempe fornøyd og er spent på kvaliteten. 


 No venter senga. Skal vise før og etter bilde imorgen av stova. 

Ikea besøk

Etter ein lang dag med kjøyring og ikea besøk er eg endleg heime. Heile ceddyen er stappa med stoler, puff og masse små ting ! Gler meg til å få skrudd opp stolene og puffen, men det skal få stå til i morgen.

Vil vite din erfaring om EKTORP-serien

Eg skal på Ikea ein av dei nermaste dagane og planen min er at eg skal kjøpe ektorp sofa og stoler. Så lure derfor på om kva din erfaring er med den serien ? 

 

(bilde er lånt fra google)


Takk for at du deler din erfaring. 

Framgangsmåte på mitt DIY - skrivebord

 1. Kjøpe inn material. Eg fikk dei til å kappe dei opp i dei lengdene eg ville ha, bordet mitt er 150 cm langt og høgden er 74 cm. Sjølve planken er 3,5 tjukk og 15 cm brei.  

( Marie) 


 

2. Det er lurt og male dei før ein begynner og sette dei saman. 

 
 

3. 

Fyrst skrur du i samen føtna 

  

også skrur ein planken i veggen. Det er viktigt at den kjem i vater og du må passe på at det blir lika høgt som føtna og det er 70,5 cm  

 
 

3. Etter du har gjort det legg du berre dei lengste plankane på toppen. 

 

 


Tilslutt får du eit fint skrivebord. 

 

 

 

 

Spraylakk

Spraylakk er noke eg har begynt å bruke ofte no. Enkelt og billigt. Eg bruker spraylakken fra Biltema, er ganske fornøyd med den sålangt.

Denne lampa var oransje men blei til svart i går! Eg brukte 15 min så var den ferdig lakka. Korleis farge den skulle ha va eg usikker på sto mellom gul og svart og det ente på svart. Det angra eg ikkje på, svart kjem til å vere ein farge som passa veldi godt inn i det rommet.


Noken som har prøvd å spraya på treverk ?

06.07.2013

Bursdagen begynner og nerme seg. For at eg ikkje må sei og vise ting fleire gonger til familie og venner kva eg ønske meg legg eg ut ei lite ønskeliste her. 

 

1.  TØRKETROMMEL ! (noke eg savna etter me flytta ut ifra leiligheiten)

2. Kartell lampe 

3.   Gavekort bikbok 

4. 2. stk Ektorp stolar ifra IKEA 


5.  God hårføner 

6. pip servise 

 

7.  Ting fra kremmerhuset ( Sjå linkar) 

http://kremmerhuset.no/node/3589?ref=115

http://kremmerhuset.no/node/338?ref=115

http://kremmerhuset.no/node/3232?ref=53

 

8.  Peng 


Kommer meir seinere når eg kjem på fleire ting.

 

 

DIY - skrivebord

Da var skrivebord prosjekte mitt så å sei ferdig. Ha hatt denne tanken om dette skrivebordet lenge no. Men ikkje før igår eg reiste av å kjøpte material og på 1,2,3 så var det komme på plass. Kjekt å lage ting når ein får det akkuratt slik ein vil ha det.

Hobbyrommet begynner og bli ferdi no.