mai 2013


Pallesofa

Da er pallane henta og vaska. Da er det igjen maling før eg han flytte dei opp på hobbyrommet på loftet.

Bruktbutikk

Det er så kjekt å gå inn i ein brukt butikk der du ser og finner mange skatter.

Denne fine krukka eller kva eg skal kalle det har fått seg ein plass på stovegolvet . Og er kjøpt for 30 ,-

På lørdag var eg på ein an brukt butikk og fann noke til det hobbyrommet som eg no skal begynne med. Gler meg til å bli ferdig med det og kan ta det i bruk.


- Liker du å gå å sjå i brukt butikkar?

Pinnestige

Eg har vert så heldig at Joakim har ein så snill bestefar som har laga ein utruleg fin pinnestige til meg. Eg veit ikkje heil kva eg skal ha på den enda, har du tips? Vist så er der berre å komme med dei.

Fin ikkje sant ?

Nytt gjesterom !

Det har vert ganske så stille på bloggen dei siste månadane. Grunnen til det er at det har skjedd lite i huset. Men det har eg gjort noko med no.

På måndag fekk eg med meg Joakim på planane mine oppe på loftet. Det rommet som da var oransj e no mala i MUSKATNØTT farge. Det vart kjempe fint etter mi meining og trur Joakim synst ikkje det vart så gale heller. 

 

 

FØR :

 


 

 

ETTER : 

 

 

Har og fått inn eit skap idag  på gjesterommet, men det har eg enda ikkje teke bilde av. 


Det rommet som var gjesterom skal no bli hobbyrom. Gler meg til å begynne på det romme og, har store planar for det.  Sjølvlaga skrivebord, metallskap og pallesofa.  Klør i fingrane til og begynne. 

 

 

 

Kva synst du om det nye gjesterommet  ? 

Ny lampe

Da er den nye lampa oppskrudd og plassert i tvkroken. Ganske så fornøyd med den.  Hadde eg funne ei slik til i ein knall rød eller oransje farge hadde eg nokk kjøpt den og.  i huset skjer det eigentleg ganske så lite, manglar litt motivasjonen til å begynne med noke. vert mykje oppgåve skriving i det siste og mykje anna som har skjedd. Men eg har mange plana, men det er berre å begynne på dei.