februar 2013


Ny pute

Da har ei ny pute fra dr.lykke komme i sofaen min. 


Endring gangen

Eg får stadig nye idear og denne gangen var den iden over gangen eg fikk. No har nemleg benken blitt til kommode.

Før : 

 


 

Etter : 
 


 Kjekt med litt forandring. 

DIY - puff

Her er resultatet av puffen eg har laga : Skal nokk lage ein til, raskt og enkelt. 


 

DIY - hjerte
Ganske så enkelt å lage, eineste du treng er pinne og noke å feste det med. Det skal nokk bli fleire slike, tenkt å lage noken stjerne og. Har ingen ting på veggene i stova så er vell på tide at noke blir hengt opp. Eg er ferdig med å strikke puffen, så nå prøve eg meg på å strikke sokker av garnet som eg hadde igjen. 


Pip krus

Igår var eg på ein liten handletur etter jobben, og jammen meg fan eg pip service i Sogndal. Det ble med meg to fine krus med meg heim.  Skal nokk bli mykje meir av det service her i hus, men får kjøpe litt og litt ! Vedtønne

Endlig er den grønne vedposen vekke, og ny vedtønne REP kommen på plass. Ganske så fornøyd med den, og det er plass til ein go del ved oppi. Og den ryke ikkje i botten slik at alt vedruske fere alle plasser. 
 Den nye vedovnen er kommen på plass nå, skal ta å legge ut bilde av den seinere. Synst den er fin, men trudde ikkje det var så mykje arbeid og styr med å bytt ovn. Men no er det gjort og me er fornøyde.  

Pip servise

Endlig har eg funne eit servise som eg har bestemt meg for å samle på. Men det STORE spørsmålet mitt er veit noken om kor ein kan få kjøpt det ? Korleis kjede som selge slike ? Har berre funne på nokre side på nette.  

Bilde er lånt fra google.  Ikveld har Joakim og faren dreve å såtte på plass den nye ovnen vår, så i morgen får me endlig bruke den. Det skal bli bra med gode varme igjen i stova. Etter jobb i morgen må me sette i gang å rydde, ligge masse utstyr, pappesker og stein fra pipa i heilestova og gangen. Viste ikkje det var så mykje styr for å bytte peis.  

Litt forandring

I det glaset som er i gangen har eg ikkje gjort noko med sida me flytta hit. Gardina som var idet hang der når me overtok huset, men idag tok eg tak i det og gjore endringar.  

Slik var det :


Slik vart det : 
 
Dårlige bilder pga eg brukte mobilcamera. 


Kjekt med litt forandringer. 

Kaffemaskin

Eg og Joakim var så heldige og fikk kaffimaskin av eine onkelen og familien hans.  Eg er ikkje så veldig glad i kaffi så det passa så bra at det går an å lage mykje annart med den. Eg har testa ut kakaoen, og den er fantastisk god. Denne her kommer nokk til å bli mykje brukt framover ja. Andre som har ei slik ei? som har noko tips om kva som er godt.  

Design av:

INGVILD AASHEIM hits