januar 2013


Prosjekt ( puff )

Da var eg godt igang med strikkeprosjekte mitt. Om dette går ette planen så kommer eg nokk til å strikke ein til, det går jo kjempefort. 
 

Strikkeprosjekt

Eg lure litt på om eg skal hive meg på eit strikkeprosjekt. Eg er ikkje noke resar eller flink til å strikke men heldigvis har eg folk rundt med som er kjempe flinke, så om eg treng hjelp så er jo det berre til å spørre. Eg har nettopp sett eine tanta mi igang med å strikke Mariusgenser til meg, så den gler eg meg til blir ferdig. 

 

I morgen ette jobb skal eg reise på garnbutikken kjøpe tråd og strikke pinnar, så skal eg prøve. Eg har lest oppskrift og det virker ikkje så vanskleg, men som sakt har folk rundt meg som kan hjelpe om eg står fast. 
Bilde er lånt fra google.
 


Nokon av dere som har strikka puff før? isofall tek eg imot tips.  

Ny hylle på kjøkkenet

Denne hylla har eg laget helt selv (stolt). Alle delene fann eg på biltema utenom malinga, så det ble ei billig og enkel hylle. Synst den vart gankse så fin og paste bra inn i den tommekroken. Til og med Joakim synst det ble fint, så det var jo bra. 
Eg elsker denne vekta som eg fikk av mamma, synst den er så utruleg fin. 

Nytt stuebord (kabeltrommel)

Eg er så heldige at Joakim har fått tak i ein kabeltrommel til meg, så idag fikk eg den inn i stua. Er forsatt ein del som gjennstår som manglar i denne delen av stova, men ting tar tid. Alt kjem ikkje på plass med ein gang etter ein har flytta. 

Før : 

Etter :

 

 
Bildene er ikkje dei beste, dei vert teke når det var ganske så mørkt..

Eg er ganske så fornøyd med det nye stuebordet i tvkroken, Joakim er nokk litt meir skeptisk.  Han synst det begynner å bli nokk no eplekasser som tvbenk og ein kabeltrommel som stuebord. Men berre vent det kommer nokk meir som du er nokk sikkert enda meir skeptisk på. 

Gammelt spisebord

Endlig er det internett i huset, vert mykje at og fram med det. Ein dag funkar det og ein dag ikkje, men nå har me funne ut kva som er probobleme ( får me håpe). 


Imens eg ikkje har hatt internett om dagane har eg dreve å pussa opp eit gammalt spisebord, vart ganske så fornøyd med resultate. Eg har ikkje funne nokon i nærheiten som selger trekk til stolar enda, så har ikkje fått fiksa stolsetene.  

 Skulle ha funne senga for lenge siden, men slik er det vell alltid. Får lufte Konrad også finne senga. Go natt ! 

Gangen

 


Tvkroken

Her er tvkroken til meg og Joakim. Den er ikkje ferdig men det er ein del som har spurt meg om eg ikkje kan vise litt av huset, så her kjem litt bilde av tvkroken. 

 


Det borde skal me ikkje ha, men me ha det til eg finne meg ein kabeltrommel eller så skal me ha pallebord der. Men som du å ser så har me berre fått opp ei liftgardin, kan vell sei me e litt treige ja.Løge å tenke på at tvkroken såg slik ut når me kjøpte huset: 
Julen er ute

Flinke meg har vert på trening idag og igår også nå er eg nettopp ferdig med helgavasken og julen er kommen ut av hus. Trur eg skal ta å invistere i eit plast tre til nestår... Men nå står senga for tur, må komme inn igjen i den normale døgnrytmen. 

  

Julen..

Denne ferien har gått fort, eg som skulle fikse mykje i huset og komme enda meir på plass. Men eg kan vell ikkje sei eg er kommen so mykje lengre enn kva eg var før ferien. Men har iallefall kost meg i ferien fått med meg 3 festa vert mykje med familien og venner så eg skal ikkje klage. Også er eg og Joakim 100% kommen ut av leiligheiten no så det er jo bra. Me har vert uten Internett i nesten 2 veker no, så oppdateringen på bloggen ekje noke å skryte av.

Kortid er det vanleg å hive julen ut ? Begynner å bli ganske lei dette juletreet no, detter så mykje av det....

No skal augene lukkest slik eg får nokk søvn til ein ny dag på jobb i morgen ! God natt !